Häng med oss i fotoklubben på aktiviteter i maj!

Hej! Som vi tidigare har flaggat för kommer föreningen att anordna flera gemensamma medlemsaktiviteter under maj månad. Det är ju högsäsong för amatörfotografer nu när grönskan kommer och det hoppas vi kunna föreviga på några olika ställen den närmaste månaden. Läs mer om aktiviteterna nedan!

Vill du bli medlem? Kolla in hur du gör här.

Fotodag 10 maj

Vi börjar den 10 maj med en fotodag på Öråkers Kulturcentrum där vi ska fotografera i varierade miljöer bl.a. på Upplands-Broleden, utomhus i grönskan och inomhus bland butikerna i ladan. Tid: 10- ca. kl.16. (Vi kör även vid dåligt väder men kortar då av dagen.)

Bokskogsbesök 16 maj

Lördagen 16 maj blir det besök i bokskogen på stäksön för att föreviga spirande grönska. Vår tidigare ordförande Hans Bergström leder fotoexpeditionen och har tagit bilden som visas här nedanför. Samling kl.09 vid Dagcentralen i Kungsängen, matsäck och gott humör medtages.

Monumentholmen, vårgrönska

Kungskalaset 23 maj

Upplands-Bro Fotoklubb kommer finnas representerade i Kulturhuset på plan 2 under festdagen i Kungsängen den 23 maj mellan kl.11 och 15. Vi kommer bl.a. att ha bildspel och ev. också någon form av workshop. Välkommen!

Flygdag Kjula 30 maj

Flygdag på Kjula dragway Eskilstuna, under Pistonhead Open dragracing.

Medlemsträff med bildvisning 7 juni

Söndagen den 7 juni prel. tid 14-19:00 har vi terminsavslutning med bildvisning från maj månads aktiviteter. (Lokal ännu ej fastställd.) Vi kör också lite inledande planering av höstens ev. utställning om vi har fått klartecken.

Vill du veta mer om medlemsaktiviteterna eller har du en fråga? Maila oss gärna på info@ubfk.se

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s