Vernissage 29/11 kl.13:00 – Kom och ”Se Rött” med Upplands-Bro Fotoklubb

Se Rött!

Som vi tidigare har rapporterat har föreningen under hösten arbetat med att ta fram en medlemsutställning. Den 29/11 kl.13:00 är det dags för invigning och André Wright som är ordförande i Kultur- och fritidsnämnden klipper bandet.

Det är självklart både roligt och spännande att snart få se det samlade slutresultatet av allt arbete vi har lagt ned under hösten. Vi startade redan före sommaren med att bestämma att vi ville ha färgen röd som tema. På så sätt fick alla fotografer som ville delta ganska fria händer att både ta nya bilder och leta i sina arkiv efter lovande alster.

Efter sommaren har vi haft totalt tre kritikträffar för att ta fram de slutliga utställningsbilderna och det är totalt tjugo bilder som har valts ut av de deltagande fotograferna. På träff ett fick vi se både bilder på idéstadiet och nästan färdiga utställningsbidrag och diskutera och få återkoppling kring dessa. På träff två hade alla haft möjlighet att fundera en sväng till på hemmaplan och vid behov komma och presentera något redigerade bilder. Vår sista träff ägnade vi åt att spika det slutliga utseendet på alla bidrag och även skriva texter som du kommer att kunna läsa i den utställningskatalog som kommer att finnas tillgänglig i samband med utställningen.

Nu är vi alltså nästan färdiga med förarbetet, bilderna är spikade och printar beställda, vi ska även färdigställa katalog och den tips- och tricksfilm som visas i den lilla ”studio” som finns i konsthallen. Sista veckan i november hänger vi ”Se Rött!”, UBFK:s första medlemsutställning och vi hoppas att vi får många nyfikna besökare i Kulturhuset mellan den 29 november och 13 december.

Välkommen!

Annons

En reaktion på ”Vernissage 29/11 kl.13:00 – Kom och ”Se Rött” med Upplands-Bro Fotoklubb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s